Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Benicarló contractarà tres persones a través del pla d'ocupació 2017 de la Diputació

Benicarló contractarà tres persones a través del pla d'ocupació 2017 de la Diputació

L'Ajuntament de Benicarló contractarà 2 auxiliars de museu i 1 tècnic superior d'Administració i Finances a través del pla d'ocupació de la Diputació de Castelló

La durada dels contractes serà de 3 mesos i la selecció es farà a través del Servef

El pla d'ocupació de la Diputació de Castelló, en el qual col·labora també l'Ajuntament de Benicarló, permetrà contractar tres persones per a desenvolupar projectes en diferents àrees municipals. D'una banda, es contractaran 2 auxiliars de museus, al 80% de la jornada (30 hores), amb un contracte de tres mesos de durada cadascun, per desenvolupar el programa «Estiu Cultural 2017», per a difondre el patrimoni cultural de Benicarló. El programa permetrà obrir i difondre el patrimoni del poblat iber del Puig de la Nau, la capella del Convent de Sant Francesc, la casa tradicional del carrer de Santa Càndida i l'Edifici Gòtic.

D'altra banda, també es contractarà un tècnic superior en Administració i Finances a jornada completa que realitzarà tasques de prospecció empresarial i comercial per a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL). La durada del contracte també serà de tres mesos. L'aportació de la Diputació per a aquest pla serà de 8.261,12 euros, que se sumaran als 1.886,78 euros que aportarà l'Ajuntament.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, s'ha mostrat satisfet per aquesta nova subvenció per a l'ocupació i ha constatat que «és un nou pla que se suma als de la Generalitat i als propis de l'Ajuntament que ens permetrà continuar treballant per millorar l'ocupació dels ciutadans». Les persones interessades en la realització de tasques d'auxiliar de museus han d'estar inscrites en el codi 37331030 (ayudantes de museo). Les persones interessades en la realització de tasques de prospecció empresarial i comercial han d'estar inscrites com a demandants d'ocupació en l'especialitat 43091029 (empleados administrativos en general). El termini per a inscriure's al Servef finalitza el 19 de juny.

 

 
Zona de los archivos adjuntos
 
 
 
 
 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.