Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Benicarló se suma al front comú per reclamar una AP7 lliure i gratuïta

Benicarló se suma al front comú per reclamar una AP7 lliure i gratuïta

L'alcaldessa de Benicarló s'ha sumat al front comú de la Generalitat Valenciana amb alcaldes i alcaldesses de tot el territori per reclamar l'alliberament i la gratuïtat de l'AP7

La Generalitat ha anunciat una pròxima cimera d'alcaldes amb agents socials per reforçar la reivindicació

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha assistit aquest matí a la convocatòria de la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Maria José Salvador, per debatre sobre el futur de l'AP-7, juntament amb alcaldes de poblacions de tota la Comunitat Valenciana. La reunió ha servit per posar sobre la taula l'exigència de l'alliberament i la gratuïtat de l'AP7, atés que la concessió finalitza el 31 de desembre de 2019 i el Ministeri de Foment no ha decidit encara el futur de la infraestructura.

La consellera ha aprofitat l'acte per anunciar una propera cimera d'alcaldes juntament amb agents socials, sindicals i acadèmics per tal d'implicar a tota la societat en aquesta reivindicació.

L'alcaldessa de Benicarló ha assumit totes les exigències de la Conselleria i ha reconegut que l'alliberament i la gratuïtat de l'AP7 «és essencial per al futur del nostre territori». Xaro Miralles ha assenyalat que «és la primera vegada que la Generalitat s'implica en aquesta reivindicació davant del Ministeri de Foment i nosaltres li farem costat en tot allò que faça falta». Sobre la propera cimera d'alcaldes i agents socials, l'alcaldessa ha remarcat que «es tracta d'una iniciativa molt positiva» i s'ha mostrat convençuda de la necessitat d'unir esforços. «Quanta més força farem, més ens sentiran», ha dit.

L'alcaldessa ha recordat que «queda poc temps per al final de la concessió i ens hem de posar a treballar».

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.