Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Benicarló es promociona a fires de Turisme de Barcelona, Bilbao i Saragossa

Benicarló es promociona a fires de Turisme de Barcelona, Bilbao i Saragossa

Benicarló acudirà en les properes setmanes a tres fires de turisme claus per al sector: Travel Barcelona, Expovacaciones Bilbaor i Aratur (Saragossa). Els productes de sol i platja, la gastronomia, la nàutica, les festes o el turisme cultural marquen l'estratègia promocional

L'assistència de Benicarló en les pròximes setmanes a tres fires de turisme de nivell nacional, en el marc de les actuacions del Patronat Provincial de Turisme, permetrà a la ciutat dur a terme accions de promoció turística en fòrums importants per al sector.

Tant Travel Barcelona (del 21 al 23 d'abril), Expovacaciones Bilbaor (del 5 al 7 d maig) com Aratur (Saragossa, del 12 al 14 de maig) representen mercats naturals per a Benicarló com a destinació turística, com ho són Catalunya, Aragó i el País Basc, on, a més de captar nous turistes per a la ciutat es fixaran objectius de contacte amb proveïdors i institucions, s'observaran les noves tendències dels mercats i s'analitzaran altres ofertes turístiques.

La promoció de Benicarló es basarà en els productes de sol i platja, el turisme gastronòmic, el turisme nàutic, les festes, el turisme accessible i el turisme cultural.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.