Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
L’Ajuntament de Vinaròs respon en referencia la denuncia de la Fundació Catalana de Síndrome de Down contra un hotel de la ciutat

L’Ajuntament de Vinaròs respon en referencia la denuncia de la Fundació Catalana de Síndrome de Down contra un hotel de la ciutat

Davant les informacions publicades en diversos mitjans de comunicació, en referència a la denúncia de la Fundació Catalana de Síndrome de Down contra un hotel de la localitat assegurant que se'ls va negar l'allotjament, l'Ajuntament de Vinaròs vol manifestar el següent

Ni a la Tourist Info local, ni en els Serveis Socials ni a la Policia Local consta cap queixa o denúncia sobre els fets; l'Ajuntament tampoc ha estat notificat directament en relació a aquest tema, de manera que s'estan fent les indagacions pertinents.

Tot i això, l’Ajuntament de Vinaròs condemna qualsevol acció en perjudici dels drets fonamentals de les persones i destaca el treball fet en favor d'un turisme el més inclusiu i accessible possible per a tots els col·lectius, sent aquesta una línia de treball fonamental dins el Pla Estratègic de Turisme i a la qual se li han dedicat - i se segueixen dedicant- grans esforços.

En els darrers mesos, cal recordar, s'han realitzat diverses actuacions en aquest sentit, com l'adequació de les voreres i l'eliminació d'altres barreres arquitectòniques per a facilitar l'accés a les persones amb mobilitat reduïda, així com la formació específica des de l’àrea de Turisme i la millora del punt accessible i de l’equipament de les nostres platges, perquè tots els visitants, incloent aquells turistes amb necessitats especials, disposin de tots els serveis i facilitats que es mereixen.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.