Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Reunió de l'Associació Local de Lluita contra el Càncer a Sta. Magdalena

Reunió de l'Associació Local de Lluita contra el Càncer a Sta. Magdalena

La recentment creada Associació Local de Lluita contra el Càncer de Sta. Magdalena, després d'una de les seues primeres accions, la cuestació, ha realitzat una xarrada informativa, dirigida a tots els veïns de la població, amb l'objectiu d'explicar els motius que han propiciat la seua creació. Ana Maria Baldrich és la presidenta local d'aquesta entitat, que està vinculada a l'Associació Provincial de Lluita contra el Càncer de Castelló. Baldrich durant la seua intervenció va brindar tot el seu suport als futurs associats locals i va anunciar que en els pròxims dies iniciaran una campanya d'informació, dirigida a tots els veïns de Sta. Magdalena.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.