Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Programa de Suport i Reforç Escolar per a Primària i Secundària a Vinaròs

Programa de Suport i Reforç Escolar per a Primària i Secundària a Vinaròs

Les persones interessades hauran de presentar la sol·licitud a la Regidoria d'Educació del 8 al 9 de maig

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vinaròs i la Fundació Vicente Bernat Camañes y Agustina Domenech Julve, posen en marxa el PROGRAMA DE SUPORT I REFORÇ ESCOLAR PER A PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA.

QUÈ ÉS: El Programa de Suport i Reforç és un recurs educatiu que es posa a disposició de les famílies per ajudar els xiquets / es amb dificultats d'aprenentatge en les àrees instrumentals de llengua i matemàtiques o ciències.

COM FUNCIONARÀ: El programa es compon de classes acadèmiques en grups reduïts d'alumnes, amb l'objectiu de millorar els resultats acadèmics dels menors amb vista al pròxim curs escolar per als alumnes de primària i amb vista als exàmens extraordinaris de juliol a secundària.

QUAN ES REALITZARÀ:

PRIMÀRIA: Del 4 de juliol al 10 d'agost / 2 dies a la setmana / 1h cada dia
SECUNDÀRIA: Del 5 al 30 de juny / tres dies a la setmana / hora i mitja cada dia.

ON ES REALITZARÀ: A l'antic Col·legi Sant Sebastià per a alumnes de primària, amb horari de matí. Per a alumnes de secundària al CEIP Jaume I amb horari de tarda.


DESTINATARIS / ES DEL PROGRAMA: El programa està dirigit a alumnes de PRIMÀRIA i de SECUNDÀRIA amb dificultats d'aprenentatge.

PREU: 10 €

PERÍODE PER PRESENTAR LA SOL·LICITUD: Els alumnes interessats hauran de presentar la sol·licitud en la Regidoria d'Educació a les següent data: del 8 al 9 de maig

DOCUMENTACIÓ QUE S'HA DE PRESENTAR:

1. - DNI dels pares i del menor.

2. - Butlletí de notes de la segona avaluació.

(En el cas d'haver més sol·licituds que places, es prioritzarà a aquells alumnes les famílies dels quals tinguen menys recursos econòmics.

En el cas de no haver suficients sol·licituds, la Regidoria d'Educació es reserva el dret d'anul·lar la realització d'aquest programa)

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.