Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
La Guàrdia Civil deté a una persona per tràfic de drogues a Vinaròs

La Guàrdia Civil deté a una persona per tràfic de drogues a Vinaròs

El detingut pretenia transportar marihuana en un autobús fins a Romania
Comunicat de premsa

La Guàrdia Civil ha detingut a un home, veí de Vinaròs, com a suposat autor d'un delicte de tràfic de drogues. L'actuació es va iniciar arran de les sospites per part de la Guàrdia
Civil de Vinaròs que algunes persones aprofitaven una línia regular de transport de viatgers per traslladar droga des d'Espanya a Romania.
Per aquest motiu, els agents van efectuar un control de viatgers i equipatges a l'Àrea de Servei AP-7 de Benicarló, on després d'inspeccionar els equipatges dels viatgers, va ser trobat a l'interior d'una maleta cinc embalums que contenien cogollos de Marihuana, el pes de la qual
ascendia a 3.800 grams. Per tot ells es va procedir a la detenció d'un home de 41 anys i
nacionalitat romanesa com a suposat autor d'un delicte contra la salut pública i trafico de drogues. El detingut juntament amb les diligències instruïdes, ha estat posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció núm. 1 de Vinaròs.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.