Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
La Guàrdia Civil deté a un agressor sexual a Benicarló

La Guàrdia Civil deté a un agressor sexual a Benicarló

Comunicat de premsa

L'autor tenia una ordre de cerca, captura i detenció per part del Cos Nacional de Policia de Pontevedra

La Guàrdia Civil ha detingut a un home, veí de Redondela (Pontevedra), com a suposat autor d'un delicte d'agressió sexual.
L'actuació es va iniciar dins dels serveis establerts per combatre la delinqüència, quan els guàrdies civils de la Caserna de Benicarló es trobaven realitzant un control de punt i verificació de vehicles a l'Àrea de Servei de l'AP-7 d'aquesta localitat, on van procedir a donar l'alt a un dels vehicles.
Després d'identificar al seu conductor, est va resultar tenir en vigor una ordre de cerca, localització i detenció per part del Cos Nacional de Policia de Pontevedra per haver comès un delicte d'agressió sexual.

Els fets es remunten dies abans quan l'autor va agredir sexualment a una menor a la província de Pontevedra, i va desaparèixer  del seu lloc de residència, fins i tot absentant-se dels seus compromisos laborals. Per aquest motiu es va procedir a la detenció d'un home de 25 anys d'edat i nacionalitat espanyola com a suposat autor d'un delicte d'agressió
sexual. El detingut, en unió de les diligències instruïdes, ha passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 de Vinaròs. El qual va quedar ingressat a la presó fins al trasllat del mateix al Jutjat competent.
L'actuació ha estat realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Benicarló.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.