Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Tour & Kids es presenta als empresaris turístics de Vinaròs

Tour & Kids es presenta als empresaris turístics de Vinaròs

Comunicat de premsa

Tretze empreses locals estan interessades en integrar-se en aquest club de producte de turisme familiar

Tour & Kids, el club de producte de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana integrat en ATURFAM (Associació de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana) es presentava la passada setmana davant d'empresaris de Vinaròs, per tal de fer-los partícips de les seves iniciatives i afavorir la seva integració, sumant-se així a les diferents accions de promoció que es realitzen.

A l'acte de presentació, que se celebrava a la Biblioteca Municipal, assistien tretze empreses locals, amb la presència de la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Vinaròs, Elisabet Fernández, que destacava que "Vinaròs forma part, com a municipi, d'aquest club de producte que permet estructurar l'oferta de turisme familiar a nivell autonòmic, difondre i comercialitzar els diferents recursos d'aquest tipus de turisme i millorar l'oferta de la destinació. Per això, és molt interessant que les empreses també se sumen a les diferents accions que es desenvolupen".

Les empreses que poden formar part del club de producte són allotjaments, restaurants, agències de viatge, empreses d'oci i servei turístic i empreses de transport. La pàgina web de Tour & Kids ja informa de les diferents iniciatives de turisme familiar que ofereixen les destinacions i empreses integrades, amb seccions com Agenda, On i Què Fer o Actualitat.

Aquelles empreses interessades que desitgen participar en aquesta iniciativa i tinguin dubtes al respecte, poden dirigir-se a la gerència del club de producte Tour & Kids a través del correu electrònic: info@tourandkids.com o bé, a la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Vinaròs al correu electrònic turisme@vinaros.es

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.