Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Compte enrere per a les Festes d'Agost de Canet lo Roig

Compte enrere per a les Festes d'Agost de Canet lo Roig

Les celebracions s'iniciaran el divendres 10 d'agost i recuperen les figures del Pregoner i Reines de les Festes de la Tercera Edat

L'alcaldessa de Canet lo Roig, Ángeles Pallarés, ha presentat els actes més rellevants de les Festes d'Agost que enguany es desenvoluparan del 10 al 19 d'aquest mes. Pallarés ha estat acompanyada de les Reines de les Festes, la jove Mariona Bengochea i la xiqueta Selena Vallés, juntament amb les seues respectives Corts d'Honor, i de Lucas Doménech, representant de la penya taurina local.
Les festes comptaran en aquesta edició amb dues novetats ressenyables, com són la recuperació de les figures del Pregoner i de la Reina de la Tercera Edat. La identitat del primer es desvetlarà en la desfilada de carrosses que es durà a terme diumenge que ve dia 12 d'agost, "des dels anys 90 no comptàvem amb un pregoner i gràcies als Quintos es recuperarà aquesta tradició d'antany", ha explicat l'alcaldessa. Quant a la Reina de la Tercera Edat, la triada per al càrrec ha sigut Virtudes Roig "està molt emocionada amb el seu nomenament", va indicar Pallarés.

Cites gastronòmiques, danses tradicionals, espectacles, teatre, bous, revetles populars amb reconegudes orquestres i la proclamació de les Reines i Corts d'Honor conformen, entre uns altres, "una programació carregada d'actes, de bones intencions i d'il·lusió perquè tothom ho passe bé", ha assenyalat l'alcaldessa.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.