Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
El Grup Socialista d'Alcalà dóna un suspens en transparència a l'alcalde del PP, Francisco Juan

El Grup Socialista d'Alcalà dóna un suspens en transparència a l'alcalde del PP, Francisco Juan

El Grup Socialista d'Alcalà de Xivert denuncia el nul interès per la transparència de l'alcalde de la localitat, Francisco Juan, del Partit Popular

El portaveu del Grup Municipal Socialista, Joan Ronchera, assegura que l'alcalde “suspèn en transparència” perquè “incompleix de forma sistemàtica l'ordenança municipal vigent sobre aquesta matèria”.

Segons explica, l'alcalde, malgrat les reiterades peticions de l'oposició, es nega a fer pública la relació de béns i drets del propi ajuntament. Els regidors socialistes han sol·licitat de forma reiterada la relació del patrimoni municipal del sòl “però Francisco Juan es limita a donar la callada per resposta”.

En opinió de Ronchera  “es tracta d'un fet gravíssim perquè aquesta informació hauria de figurar en el portal de transparència de l'ajuntament”. Un portal en el qual “tampoc es dóna publicitat del llistat de tots els contractes menors”.

El portaveu socialista explica que “l'existència del portal de transparència va ser una proposta del PSPV que Francisco Juan va donar suport d'una manera tramposa, perquè encara que el portal existeix formalment, l'alcalde del PP es nega a penjar en el mateix la informació que tot el poble té dret a conèixer”.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.