Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
La platja Fora del Forat torna a estar oberta al bany

La platja Fora del Forat torna a estar oberta al bany

Els darrers anàlisis realitzats per la Direcció General de l'Aigua de la Generalitat Valenciana certifiquen una qualitat excel·lent de les aigües i per tant són aptes per al bany

La platja Fora del Forat ha tornat a obrir al bany aquest matí després de l'episodi puntual d'elevada presència de paràmetres microbiològics que es va detectar el passat dilluns. Seguint protocol establert per la Direcció General de l'Aigua la platja es va tancar com a mesura preventiva fins a realitzar noves analítiques.

Ahir mateix es van prendre noves mostres i aquest matí s'han publicat els resultats, certificant que l'aigua de Fora del Forat té unes qualitats ambientals excel·lents i per tant és apta per al bany. Davant d'aquestes informacions, el servei de socorrisme han retirat les banderes roges i els primers banyistes ja han pogut gaudir de la platja, que recordem per primera vegada ha estat distingida amb al Bandera Blava, gràcies a la seva bona qualitat i al serveis que ofereix.

L'alcalde en funcions de Vinaròs, Guillem Alsina, ha destacat que "a primera hora del matí hem parlat amb la Direcció General de l'Aigua i després de comprovar els bons resultats la platja s'ha tornat a obrir a les 10:00h, moment en què el servei socorrisme comença la jornada". D'altra banda, Alsina ha afegit que "des de l'Ajuntament hem estat tranquils perquè seguim tots els protocols i procediments per a garantir unes platges d'excel·lent qualitat, i només ha sigut un episodi puntual, que de ben segur no es tornarà a repetir".

Pel que fa a la resta de les platges i cales les aigües també presenten uns resultats òptims, que certifiquen la bona qualitat ambiental del litoral vinarossenc, que li ha valgut per aconseguir un any més les banderes Qualitur que cada any atorga l'Agència Valenciana de Turisme.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.