Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
La Generalitat Valenciana invertirà 1,68 milions d'euros per reformar la seu judicial de Vinaròs

La Generalitat Valenciana invertirà 1,68 milions d'euros per reformar la seu judicial de Vinaròs

El pla impulsat pel Consell compta amb un pressupost total de 200 milions d'euros per reformar i adequar les instal·lacions judicials de la Comunitat

 Aquesta setmana l'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, juntament amb els alcaldes dels municipis on hi ha previstes inversions, ha assistit a la presentació del Pla d'Infraestructures Judicials de la Comunitat Valenciana. Durant l'acte, al que també ha assistit el president de la Generalitat Ximo Puig, la presidenta del TSJV, Pilar de la Oliva i la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, s'ha anunciat que el Consell invertirà 200 milions d'euros per renovar i construir noves seus judicials. 

La consellera Bravo ha destacat que amb aquesta inversió també es crearà un nou sistema centralitzat de protecció i seguretat de les instal·lacions judicials, amb l'actualització dels plans d'emergència, així com la renovació dels sistemes contra incendis per oferir un millor servei per a la ciutadania i els treballadors.

n el cas de Vinaròs suposarà un inversió d'1,68 milions d'euros per adequar el Palau de Justícia situat a l'avinguda de la Llibertat. L'alcalde Pla ha explicat, que "el projecte suposarà l'ampliació de l'edifici per ubicar el jutjat d'Instrucció número 5, actualment fora de la seu judicial, a més de millorar la climatització".

Pel que fa al termini de les obres, Pla ha indicat que "està previst que es liciten aquest mateix mes de juliol perquè les feines comencen a l'octubre, amb l'objectiu que estiguen finalitzades abans del juny del 2019."

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.