Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
L'Ajuntament de Vinaròs presenta la 4a edició de les Assemblees Veïnals

L'Ajuntament de Vinaròs presenta la 4a edició de les Assemblees Veïnals

El govern municipal ha preparat un total de vuit trobades per escoltar de primera mà les reivindicacions de la ciutadania i presentar algunes de les actuacions previstes en els barris

La regidoria de Govern Obert, encapçalada per Hugo Romero, ha presentat aquest matí una nova edició de les Assemblees Veïnals que es duran a terme entre els mesos de juliol i setembre. En total es faran vuit reunions amb els veïns de la costa Nord, costa Sud i nucli Urbà per escoltar les seus propostes o reivindicacions.

El regidor Romero ha indicat que "sobretot es vol apropar la política a la ciutadania per fer-la més accessible als veïns, amb l'objectiu que puguen parlar de forma directa amb el govern municipal per crear una gestió transversal i propera a la població".

Les assemblees començaran a la costa Sud el 25 de juliol a la zona de Cala Puntal, per després continuar el dia 1 d'agost a la Colònia Europa i la zona de les Salines. Per a l'agost les reunions es faran a la costa Nord, primer el dia 22 a la platja del Cossis i en segon lloc el dia 29 al carrer del Volantí. Al mes de setembre les assemblees arribaran al nucli urbà, el dia 5 al Parc de les Camaraes, el 12 a la plaça de l'encreuament entre els carrers d'Andalusia i de Sant Andreu, el 19 davant del col·legi Manuel Foguet, mentre que el dia 26 acabaran les reunions amb els veïns a l'avinguda Barcelona.

El regidor Romero ha comentat que "les assemblees també serviran per rendir els comptes de la passada edició de les trobades, així com presentar algunes de les actuacions que hi ha previstes en els barris de la localitat". D'altra banda, afegia que també es traslladarà una enquesta als veïns perquè valoren la mobilitat de la ciutat, tant el transport públic com privat, a més també de les infraestructures.

Per acabar el regidor ha animat a la ciutadania a participar de les Assemblees Veïnals per traslladar sense filtres les reivindicacions i propostes al govern municipal.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.