Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Turisme de Vinaròs instal·la un punt d'informació a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

Turisme de Vinaròs instal·la un punt d'informació a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

Es tracta d'una iniciativa creada per l'Agència Valenciana de Turisme per donar l'oportunitat als municipis de la Comunitat de promocionar-se a la capital

Durant aquesta setmana Turisme Vinaròs donarà a conèixer l'oferta turística de la localitat a totes les persones que s'apropen fins a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Gastronomia, sol i platja, visites guiades al patrimoni històric o concerts són alguns dels principals atractius que es promocionaran fins al diumenge gràcies a l'informador turístic.

Sobretot es farà especial menció de la Bandera Blava que ha obtingut per primera vegada la platja del Fora Forat, que juntament amb la del Fortí, certifiquen que el litoral vinarossenc disposa d'una qualitat excel·lent per a prendre el bany. La bona gastronomia amb el Tapa Tour del Llagostí amb creacions originals i creatives fetes amb el producte estrella de la localitat, també formarà part de la promoció que es farà durant aquests dies a València.

Tampoc faltaran les visites guiades per conèixer el patrimoni històric de la localitat, enguany amb una novetat, una ruta per l'interior de l'església Arxiprestal amb un música barroca en directe, mentre s'expliquen les principals característiques del temple.

El regidor de Turisme, Domènec Fontanet, ha agraït a l'Agència Valenciana de Turisme l'oportunitat de poder instal·lar un punt d'informació a la Ciutat de les Arts i les Ciències, destacant que cada dia són centenars les persones que s'apropen per visitar-la, possibilitant així arribar a un nombrós públic. En aquest sentit, insistia que "sobretot es podrà mostrar la variada oferta turística que s'ofereix a Vinaròs, que no només es limita al sol i platja, sinó que també es pot gaudir d'una extensa programació d'activitats culturals i gastronòmiques pensades per a tota la família".

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.