Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Agricultura presenta al Mercat Municipal de Vinaròs la campanya "Menja't l'Horta!"

L'objectiu es fomentar entre la ciutadania el consum de les verdures i hortalisses de temporada per donar suport als productors locals

 

 La regidoria d'Agricultura, encapçalada per Jordi Moliner, ha presentat aquest matí al Mercat Municipal una nova campanya per fomentar el consum de les verdures i hortalisses que conreen els agricultors locals. Durant la presentació també han assistit els responsables de la Caixa Rural Vinaròs Manolo Molinos i Antoni Sebastià, així com la representant de l'Associació de Venedors i el Consell Agrari Local Tere Membrado.

Moliner ha destacat que sobretot es vol crear consciencia als veïns perquè consumisquen productes de proximitat i així ajuden als agricultors locals. En aquest sentit, ha remarcat que "comprar les verdures i hortalisses de temporada és el major acte de rebel·lia que es pot fer davant de les multinacionals que ens obliguen a consumir productes fora de temporada important-los de tercers països". El regidor ha insistit que menjar les hortalisses i verdures del moment és el millor per a la salut i també per als llauradors locals.

Per tal de fomentar-ne el consum es farà la distribució de cartells, per la ciutat i les escoles, on s'indica quins són els productes de temporada, així també com un miler d'imans que es repartiran entre els clients del Mercat.

Per la seua banda, la representat de l'Associació de Venedors del Mercat Municipal i del Consell Agrari Local, Tere Membrado, agraïa a la regidoria d'Agricultura la posada en marxa d'aquesta campanya perquè sobretot vetlla pels interessos dels productors locals i del Mercat, així també com defensar uns productes de qualitat. El president de la Fundació Caixa Vinaròs, Manolo Molinos, ha comentat que des de l'entitat sempre col·laboraran en les iniciatives que suposen defensar els interessos locals.

Moliner agraïa la col·laboració de la Caixa Vinaròs i de l'Associació de Venedors destacant que sense la seva ajuda no seria possible posar en marxa aquesta nova campanya a la ciutat.

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.