Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Agricultura de Vinaròs felicita la cooperativa El Salvador per haver sigut el punt SIGFITO

Amb 3.000 quilos d'envasos fitosanitaris la cooperativa s'ha convertit en el punt que més quantitat ha recollit de tot el País Valencià

La regidoria d'Agricultura, en nom de l'Ajuntament, ha felicitat a la cooperativa Agrícola El Salvador per haver-se convertit en el punt SIGFITO amb més envasos recollits durant el 2017. Cal destacar que SIGFITO és una empresa sense ànim de lucre amb la voluntat de recollir els envasos fitosanitaris que fan servir els agricultors per donar-los el tracte mediambiental correcte.

La cooperativa vinarossenca El Salvador s'ha afegit a la iniciativa i ha aconseguit recollir més de 3.000 quilos d'envasos durant l'any passat, que l'han fet mereixedora del premi que atorga aquest organisme.

A l'entrega del guardó va assistir el secretari Autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Fran Quesada, la directora general de SIGFITO, Rocío Pastor i el regidor d'Agricultura, Pesca, Medi Ambient i Canvi Climàtic del consistori vinarossenc Jordi Moliner, en representació de la corporació municipal.

Moliner ha felicitat a la cooperativa El Salvador i ha destacat la importància de la feina i l'esforç que fa la cooperativa per recollir els envasos, així també com la implicació dels llauradors per ajudar a cuidar al medi ambient amb la separació correcta dels envasos fitosanitaris.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.