Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Obres i Serveis continua amb els treballs de millora al passeig marítim de Vinaròs

Les feines consisteixen en renovar tots els elements de fusta per oferir una millor imatge de l'entorn i sobretot garantir un mobiliari urbà en òptimes condicions

 La regidoria d'Obres i Serveis ha posat en marxa noves feines de reparació dels escocells de les palmeres del passeig marítim. A través d'una empresa local, les tasques consisteixen en renovar tots els elements malmesos, pel pas del temps, per oferir una millor imatge de la localitat de cara a l'estiu.

 Per la seua banda, els operaris de la Brigada Municipal estan adequant tot el mobiliari urbà del passeig, bancs i estructures piramidals, amb la neteja i repintat de tots els elements de fusta. Així mateix també estan reubicant els bancs de pedra per oferir una millor mobilitat per a les centenars de persones que cada dia caminen pel passeig i donar una imatge de més amplitud.

 El regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha destacat que "es tracta d'unes feines necessàries per evitar que els elements decoratius del passeig marítim es continuen deteriorant i sobretot donar una millor imatge del municipi de cara a l'estiu".

En total les feines compten amb un pressupost 12.000€ i es desenvoluparan en els propers dies, perquè abans de l'inici de les Festes de Sant Joan i Sant Pere tot el passeig estiga en òptimes condicions.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.