Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

La Fundació Trinidad Alfonso distingueix a l'IES Ramon Cid amb un premi en reconeixement als valors esportius

En total van ser 350 els centres educatius que el passat 27 de març van participar d'aquesta iniciativa, un  video en resposta a la pregunta ''Per què és important  fer esport?' impulsada per la Fundació Trinidad Alfonso, el Comitè Olímpic Espanyol i la Generalitat Valenciana

 

Conceptes com benestar o inclussió i valors com l’amistat són els que destaquen el vídeo que han enregistrat les diferents activitats que es van dur a terme a l’IES Ramon Cid amb motiu del 17 de març de 2018, Dia Internacional de l’Activitat Física.

Un vídeo molt participatiu en el qual es van implicar tant alumnes com professorat de diversos departaments i que ha estat guardonat amb un xec valorat en 2000€ amb els quals s’adquirirà material esportiu per al centre. Un material que, com han explicat avui durant l’acte d’entrega del xec simbòlic, servirà per a continuar potenciant tots aquest valors entre els alumnes, una  vida sana i activa, activitat física i dieta saludable que han resultat les directrius fonamentals que han coincidit en posar en valor en les seves intervencions, tant el representant de la Fundació, com el Cap d’Estudis i també José Luís Segura, Cap del Departament i professor d’Educació Física de l’institut.

En total van ser 350 els centres educatius que el passat 27 de març van participar d'aquesta iniciativa, impulsada per la Fundació Trinidad Alfonso, el Comitè Olímpic Espanyol i la Generalitat Valenciana. L'objectiu era commemorar el Dia de l'Esport fent precisament això, esport. L’IES Ramon Cid ha estat un dels sis guanyadors de la tercera edició. Al video participen atletes d'èlit, com ara Carla Masip. 

El vídeo, que és molt vital i transmet molta força, ha estat realitzat per Carlos López.

https://fundaciontrinidadalfonso.org/ganadores-del-dia-de-lesport-2018/

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.