Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
L'Ajuntament de Peníscola continua amb el manteniment de parcs infantils reposant el paviment de cautxú

L'Ajuntament de Peníscola continua amb el manteniment de parcs infantils reposant el paviment de cautxú

Des del passat any la localitat compta amb tres parcs infantils nous, un ubicat a la placeta d'accés al Casc Antic, jjunto a la Unitat de Respir Familiar, un altre a la Platja Sud amb instal·lacions adaptades per a nens i nenes amb mobilitat reduïda 

 

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola, després de la redacció dels projectes per a l'adjudicació dels treballs, fa dues setmanes arrencava el pla de millora de parcs infantils que enguany ha dotat amb el doble de pressupost que l'any anterior, un total de 30.000 €. Les primeres tasques dutes a terme van suposar la instal·lació de dos gronxadors adaptats en dos parcs infantils, així com la reparació de la tanca de d'altres. De la mateixa manera es van reparar els mòduls del parc per a majors i en aquests moments s'està reposant el paviment de cautxú de diversos dels espais.

Des del passat any la localitat compta amb tres parcs infantils nous, un ubicat a la placeta d'accés al Casc Antic, jjunto a la Unitat de Respir Familiar, un altre a la Platja Sud amb instal·lacions adaptades per a nens i nenes amb mobilitat reduïda i, recentment , s'ha incorporat al catàleg d'espais públics infantils un parc a la platja Nord que ha instal·lat l'Agència Valenciana de Turisme. "El nostre compromís és anar ampliant els espais, com hem fet en els últims anys, així com renovant les instal·lacions existents, millorant la seva accessibilitat i adaptabilitat" ha explicat la regidora de l'àrea, que ha visitat l'arrencada dels treballs de renovació del paviment de cautxú del parc ubicat a la Plaça Constitució, juntament alcalde, Andrés Martínez, que ha confirmat la sol·licitud a la regidoria de Serveis per completar els treballs de reparació de les instal·lacions en els parcs, amb el manteniment i pintura del mobiliari urbà que els envolta .

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.