Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
L'Ajuntament de Vinaròs apropa la gestió local als veïns amb el Butlletí d'Informació Municipal

L'Ajuntament de Vinaròs apropa la gestió local als veïns amb el Butlletí d'Informació Municipal

La regidoria de Govern Obert edita el primer exemplar amb dades de tresoreria, ingressos, despeses i subvencions a les entitats locals entre altres dades d'interès municipal


Els veïns de Vinaròs disposen d'una nova eina de transparència amb l'edició del primer número del Butlletí d'Informació Municipal. Es tracta d'una publicació de caire trimestral amb les dades més rellevants de la gestió del govern municipal, com per exemple, les darreres contractacions fetes a l'Ajuntament, les despeses o les retribucions dels càrrecs polítics.

El regidor de Govern Obert de l'Ajuntament, Hugo Romero, ha indicat "que la ciutadania ja disposa del Portal de la Transparència al web del consistori, però era necessari fer-la més visual a través d'una publicació per facilitar l'accés a totes les persones que no estan familiaritzades amb les últimes tecnologies".

El primer número del Butlletí d'Informació Municipal té una tirada de 7.000 exemplars i es distribuirà de forma directa als domicilis, espais públics com la Biblioteca Municipal o Mercat, així també en zones amb gran afluència de persones. L'objectiu és arribar al màxim número de veïns per donar a conèixer la informació de la gestió municipal de manera clara i directa.

Romero ha explicat que "la periodicitat del Butlletí serà de caire trimestral i es publicarà tota la informació amb dades importants com la despesa de l'Ajuntament, el deute i els ingressos, així com els costos de les adjudicacions, incloent el nom de les empreses contractades i els serveis que oferiran".

Per acabar recordem que les persones que vulguen consultar totes les dades de la gestió municipal també es poden adreçar a la pàgina web de l'Ajuntament, dintre de l'apartat Portal de la Transparència, on trobaran de forma actualitzada i 100% objectiva tota la informació de la gestió municipal.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.