Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

La regidoria de Serveis continua amb els treballs per al control de plagues

La regidoria de Serveis continua amb els treballs per al control de plagues. Les tasques es van iniciar abans de la Setmana Santa i han comprès fumigació a les zones humides del terme municipal, com és habitual, amb larvicides per controlar la població de mosquit; així com tractaments en embornals.

El regidor de l'àrea, Alfonso López, ha confirmat la programació de tractaments cíclics al llarg dels propers sis mesos, amb periodicitats que oscil·len al voltant dels 20 dies, amb excepcions conseqüents de la pròpia meteorologia, com pot ser l'arribada de pluges intenses o fenòmens que puguin facilitar la identificació de nous focus. A més, des del mateix mes i amb periodicitat regular, s'estan duent a tractaments per a la escarabat en el sistema de clavegueram que aquesta setmana s'han desenvolupat en l'entorn del Casc Antic i al nucli suburbà i rodalies a l'Ullal de l'Estany. La regidoria adverteix que efectuats els tractaments solen aflorar insectes que moren a les poques hores.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.