Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

La sentencia a La Manada genera un rebuig total a Benicarló

La sentencia aplicada als integrants del grup conegut com la Manada, que indica que l’acte violent comés contra la víctima va ser un “abús” i  no una violació” ha despertat al indignació entre la ciutadania

A Benicarló, com a moltes altres ciutats, la gent a sortit al carrer de manera quasi espontània  seguint la convocatòria de l’associació La Candilera, en aquest cas.

Així, el passeig Ferreres Bretó, front a l’Ajuntament, ha combregat la indignació col·lectiva pel decurs judicial d’aquest cas, que ha resultat decebedor per a una  gran majoria de la població, despertant una onada d’ira. La xarxa també bullia des de que s’ha sabut el resultat final del judici a la Manada, amb els seus membres condemnats  9 anys per un delicte d’abús.

Durant la concentració de repulsa s’ha llegit un manifest.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.