Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme
Femme Força Vinaròs comença la recollida de firmes per millorar el servei de ginecologia de l'hospital

Femme Força Vinaròs comença la recollida de firmes per millorar el servei de ginecologia de l'hospital

L'Associació feminista Femme Força Vinaròs (FFV) ja ha començat la campanya de recollida de signatures per impulsar la millora del servei de ginecologia de l'Hospital Comarcal de la nostra localitat

 

Comunicat de premsa

Des de Femme Força Vinaròs som conscients que aquestes signatures no poden obligar a un canvi legal, però sí que serveixen per fer pressió i deixar clara la voluntat popular, així que demanem que es prenguen les mesures necessàries per cobrir les 9 places de la plantilla el més prompte possible (actualment només hi ha 5 ginecòlegs), a més de l'augment d'una plaça més en ginecologia, per tindre un millor servei i que els professionals de la salut puguen treballar en millors condicions.

Esperem que aquesta iniciativa de FFV, associació políticament plural que treballa per defensar tot tipus de qüestions relacionades en la dona, servisca també d'impuls per millorar altres mancances a l'hospital de Vinaròs i perquè la ciutadania de la comarca es mobilitze. Totes les persones interessades a fer-se'n sòcies, poden contactar amb nosaltres al facebook Femme Força Vinaròs. També us invitem a participar de les nostres activitats.

Peu de foto: Taula de recollida de firmes el dissabte 17 de març, a la plaça del Mercat

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.