Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

Vinaròs es cobreix de morat

Centenars de persones integren una manifestació que s’atura a la instal·lació de les 739 creus per retre tribut a les dones assassinades per la violència masclista

Vinaròs ha acollit una multitudinària manifestació la tarda del 8 de març. Els carrers s'han cobert del color morat en una onada de banderes que han recorregut els principals vials de la ciutat

alícia coscollano i masip

Vinaròs ha acollit una multitudinària manifestació la tarda del 8 de març. Els carrers s'han cobert del color morat en una onada de banderes que han recorregut els principals vials de la ciutat. Amb el punt de partida a la plaça de l’Ajuntament,  concentració inicial ha recorregut en una manifestació que ha reunit sota el paraigües de les plataformes Femme força i Mi mano es tu apoyo reivindicacions llegendàries.

La manifestació ha discorregut pel carrer el Socors per tal de baixar cap a la platja del Fortí per aturar-se a la instal·lació de creus que representen les dones mortes de tota una dècada, en un total de 739 creus. Als peus de les creus s’han deixat flors i ciris encesos com a testimonis que posteriorment a la manifestació romanien en silenci front la immensitat de la mar.

Els integrants de la manifestació han tornat al punt de partida, a la plaça de l’Ajuntament, per tal de tancar l’acte amb diferents parlaments.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.