Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme
Els veterans del Villareal i del Vinaròs C.F. jugaran a benefici de 'Creixem'

Els veterans del Villareal i del Vinaròs C.F. jugaran a benefici de 'Creixem'

El partit es durà a terme el proper 8 de febrer, a les 19:30 hores, a la Ciutat Esportiva

El proper 8 de febrer, a les 19:30 hores, els veterans del Villareal C.F., encapçalats per Marcos Sena, i del Vinaròs C.F., jugaran un partit amistós a la Ciutat Esportiva de Vinaròs per tal de recaptar fons per al Centre de Desenvolupament Infantil Creixem

La regidora d'Esports, Begoña López, ha mostrat tot el seu suport i agraïment cap a aquesta iniciativa i ha explicat que "és una oportunitat divertida per veure bon futbol i bona gent que ajuda a les persones que ho necessiten en una nit especial a la localitat com és el Dia del Pijama ".

D'aquesta manera, López ha volgut animar els comparsers i als amants del futbol a assistir a aquest esdeveniment, per demostrar que en les festes podem seguir sent solidaris i gaudir a més d'una bona tarda d'esport. Pedro García, representant de Creixem i dels veterans del Vinaròs C.F., ha donat les gràcies a l'Ajuntament i a la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC), per ajudar en la difusió d'aquest partit benèfic i ha explicat que durant el partit es realitzaran diversos sorteigs i concursos. Concretament, a la mitja part, els membres de les diverses comparses intentaran fer un gol des del mig camp. Els guanyadors rebran com a regal dues entrades per anar a veure el partit Vila-real C.F. - Athletic de Bilbao. "Hem convidat a tots a participar i també als xiquets de les escoles, als que convidem a venir amb les seues famílies en pijama ", ha indicat García, que ha afegit que cada entrada tindrà un cost de 3 euros que anirà destinat íntegrament a Creixem.

Finalment, el president de la COC, Jordi Febrer, ha comentat que és un acte molt bonic en el qual és un plaer poder col·laborar. "Ja ho vam fer l'any passat amb una campanya de xapes solidàries i ho tornem a fer aquest any amb aquest partit. Animem a totes les comparses a que pugen a la Ciutat Esportiva el 8 de febrer i gaudeixin del partit", ha conclòs Febrer.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.