Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

Campus de futbol solidari a Peníscola a benefici de polseres Candela

Aquesta setmana, fins al dia 29 de gener, el camp de futbol Benet XIII de Peníscola acull el Campus Solidari que organitza la Penya Barça Ciutat de Peníscola

 Aquesta novena edició del campus de futbol formatiu en què els monitors participen desinteressadament i per una bona causa, es destina l'aportació de la inscripció dels participants que és de 5 euros a la Fundació de l'Hospital Infantil Sant Joan de Déu, per a la investigació del càncer infantil. Amb el lliurament d'una Polsera a cada nen, s'han recaptat 445 euros que van directament al laboratori d'investigació oncològica en pediatria. Candela, la impulsora del projecte Polseres Candelas, ha acudit al Campus costat de la directiva de la penya i el director tècnic del mateix, Àngel "Pichi" Alonso, i amb l'alcalde, Andrés Martínez, i la regidora d'Esports, Raquel París, s'han repartit les polseres entre els futbolistes participants del campus solidari.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.