Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme
Morella continua el seu compromís amb aportar el 0,7% a causes solidàries un any més

Morella continua el seu compromís amb aportar el 0,7% a causes solidàries un any més

Avui s’han publicat al BOP les bases per a optar a les ajudes a les ONG que es van aprovar a l’últim ple ordinari de Morella

El pressupost per a les subvencions d’ajudes solidàries de Morella ascendeix als 16.869,24 euros

Morella anuncia la convocatòria d’ajudes a ONG que desenvolupen programes de col·laboració en els empobrits 2017. D’aquesta manera, l’ajuntament destina el 0,7% del pressupost a aquestes causes solidàries, el qual ascendeix a 13.800 euros per a aquest any. A més, hi ha altres entitats que es sumen a aquest projecte per aportar 3.069,24 euros més a aquesta partida. Així, Morella aporta un pressupost total de 16.869,24 euros i reafirma, un any més, el seu compromís amb les persones més desafortunades.

La regidora de Benestar Social, Malú Blasco, destaca “la solidaritat que les morellanes i els morellans han demostrat durant molts anys participant activament en totes les campanyes que es realitzen durant l’any”. L’edil ha comentat que “destinar el 0,7% del pressupost municipal és un esforç que realitzem cada any per ajudar a les persones més desfavorides i col·laborar amb aquells projectes solidaris i persones que treballen dia a dia per a fer un món millor”. Malú ha recalcat que “enguany el consistori aporta 13.800 euros, 300 més que el 2017”, per la qual cosa “estem contents de poder aportar i ajudar un poc més als diferents projectes solidaris”. Finalment, ha volgut “animar a les ONG a què presenten els seus projectes per tal d’avaluar la seua tasca i poder ajudar les seues causes benèfiques”.

Morella manté des de fa anys l’aportació del 0,7% del pressupost municipal a causes benèfiques i és una de les poques poblacions que s’implica cada any amb aquestes. Així, Morella ha col·laborat amb vuit ONG durant el 2017 que han realitzat diferents projectes arreu del món. Així, l’ajuntament ha treballat amb Youcanyolé, Mans Unides, la Fundación Vicente Ferrer, ASOL, Delwende, l’Assemblea de cooperació per la Pau i la Creu Roja.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.