Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

Gran afluència en la carrera solidària contra el càncer

L'esdeveniment s'ha dut a terme a les instal·lacions de Panoràmica Golf de Sant Jordi

Jordi Galindo ha sigut el magnífic guanyador de la carrera solidària contra el càncer que va tenir lloc ahir al matí en les instal·lacions de Panoràmica Golf de Sant Jordi. L'esdeveniment, emmarcat en les festes d'octubre del complex urbanístic, ha comptat amb una gran afluència de participants -uns dos-cents- que s'han sumat a la lloable causa.
Si bé la prova no era puntuable, Galindo s'ha imposat còmodament travessant la línia de meta 4 minuts per davant de Pas Fontanet, que s'ha situat en segon lloc. Octavio F. Lourido i Albert Sancho han completat el podi masculí, alçant-se tots dos amb el tercer lloc.

Quant a la classificació femenina, de nou l'ambient de germanor ha sigut evident, doncs han sigut tres amigues -Rosana Varela, Mey Puchol i Cristina Vaca- les que han creuat juntes la meta, aconseguint el primer lloc seguides de Marta Ferrández i Isabel Foneyosa.
"Des d'un principi s'ha pogut veure que els participants no han vingut a competir, sinó a col·laborar amb la causa i a passar una jornada agradable de convivència practicant esport, que, al cap i a la fi, era l'objectiu de la carrera; la clara vencedora ha sigut la lluita contra el càncer", ha assenyalat l'alcalde, Iván Sánchez, alhora que ha agraït la implicació dels assistents a la carrera i de les empreses col·laboradores.

L'Ajuntament de Sant Jordi i Panoràmica Golf han organitzat l'esdeveniment solidari per tercer any consecutiu i, en aquesta ocasió, a través de la recentment constituïda Assemblea Local, la recaptació servirà per a sufragar accions a favor de la lluita contra el càncer.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.