Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

Cinquena edició de la "Tallada de Cabells Solidària" a Vinaròs

El proper 7 d'agost, de 10:00 a 13:00 h. i de 16:00 a 19:00 h. a la Pèrgola del Passeig de Colom, es durà a terme la V edició de la Tallada de Cabells Solidària

La recaptació aconseguida en aquesta jornada serà donada a l'associació de familiars amb xiquets i adults discapacitats- AFANIAD -

El regidor de Comerç, Domènec Fontanet, ha volgut mostrar el suport de l'Ajuntament de Vinaròs cap a aquesta iniciativa que impulsa la solidaritat de la ciutadania i ha agraït el gran esforç que realitzen els perruquers en el seu dia lliure per poder tallar els cabells i donar la recaptació per a una bona causa.

La presidenta de l'Associació de Perruqueries de Vinaròs, Marga Alcaraz, ha agraït al seu torn la col·laboració del consistori, especialment de la Brigada Municipal, i també de les empreses, col·laboradors i participants d'aquesta activitat que ofereixen la seua ajuda de manera desinteressada.

Igual que altres anys, cada tiquet per tallar els cabells, tant en xiquets com en homes o dones, tindrà un cost de 5 euros. Es demana que es porten els cabells ja rentats i desembolicats, per facilitar la feina dels més de 30 professionals que estaran treballant al passeig tot el dia.

Els qui ho desitgen, ha indicat Carmen Escobar, representant de l'organització sense ànim de lucre "Mechones Solidarios", poden també donar aquells flocs de pèl de més de 20 centímetres per a la confecció de pròtesis capil·lars. "Aquestes pròtesis es lliuren gratis a dones i xiquetes sense recursos afectades pel tractament de quimioteràpia. A l'ajudar donant cabell el cost de confecció d'aquestes pròtesis es redueix en més d'un 80%, de manera que és una gran ajuda per a les persones que ho necessiten ", ha agregat.

Finalment, Germán Zorrilla, voluntari de l'associació de familiars amb xiquets i adults discapacitats - AFANIAD - ha convidat a tothom a participar en aquesta activitat i ha agraït tota l'ajuda i suport que reben gràcies a la col·laboració i solidaritat de totes les persones involucrades en aquesta “Tallada de Cabells Solidària”.

Alguns membres d’AFANIAD han estat també presents durant la presentació de l'activitat i han visitat l'Ajuntament per conèixer de primera mà com és el treball que es realitza al consistori.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.