Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme
Rumba contra el càncer

Rumba contra el càncer

Benicarló acull l'actuació de Los Chichos en un concert benèfic a favor de l'Associació contra el Càncer i Creu Roja

alícia coscollano

L'Associació Contra el Càncer i la Creu Vermella de Benicarló avalen el concert benèfic de Los Chichos que tindrà lloc el proper dia 12 d'agost en la pista annexa al pavelló Poliesportiu . El concert benèfic a favor d'ambdues entitats es va començar a gestar quan el promotor d'espectacles Alberto Omedes, d'Eventos y Espectáculos Omedes, va traslladar la possibilitat de realitzar el concert a Benicarló. Tant des d'aquesta Associació com des de Creu Roja es va pensar que era una bona oportunitat de recaptar fons per als dos organismes. 
Encara que dins de les dues entitats hi ha seguidors d'estils musicals variats, com indica Cristina Miralles des de la Junta de l'Associació contra el Càncer, la rumba agrada en general. Miralles afegeix remarcant la qualitat de la proposta, “es tracta de Los Chichos, que són artistes de tota la vida, i rumbers de raça des de l'any 1973, amb una gran trajectòria”. 

La roda de premsa de presentació del concert comptava amb representants de l'Associació, com la presidenta, Mariló Soriano, i amb representants de Creu Roja, com el seu president a la localitat, José María García. 

Quant a com s'està rebent la notícia del concert, afirmen que s'han venut entrades des de la pròpia població, fins a Peníscola, Vinaròs, La Rápita o Tortosa, per la qual cosa pot convertir-se en un gran esdeveniment comarcal. 
Així, l'entrada anticipada costa 12 euros i en taquilla 18 euros. Les portes s'obriran a les 22:15 i el concert començarà a les 23:15. Després del concert de Los Cichos, hi haurà Macrodiscomovil amb Sergio Espinosa, amb una entrada de 5 euros.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.