Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

El GR7 per l'Epilepsia arriba a Vallibona

alícia coscollano

Una publicació a la xarxa de Manel Bellver, gran fotògraf afincant a Vallibona, ens despertava la curiositat pel seu contingut. En llegir el continugut de l'enllaç del post que compartia Bellver, ens adonavem de la macro contrucció d'un camí que es fa per tal de visibilitzar l'epilepsia. Així que n no podia deixar passar l'ocasió. El context de la petita, però gran noticia, són dos joves que munten un stand a un dels punts urbans de Vallibona, i la inmediatesa de la resposta dels veins, entre ells Bellver, que s'apropava a migdia per tal de preguntar-los sobre el sentit de l'stand.

Així, s'entaula una conversa que li permet, i ens permet, coneixer aquesta inicitiva. Es tracta d'un GR7 per l'Epilepsia, que s'acompanya de la frase "Corrent per senders, construim ponts". Els dos protagonistes de la noticia, en realitat, són els que surten a la foto: Jordi i Tico. Un d'ells està duent a terme una cursa solidaria de 1000 Kms. en meny de 25 dies, per tal de recaptar fons per la lluita contra l'"epilepsia infantil". El recorregut es realitza per la senda internacional GR7 des d'Andorra a Ontinyent. I no em pogut evitar-ho, i, des de La Calamanda, ens sumem a les seues demandes, destaquem la sua implicació i esforç, i aprofitem per saludar a Manel i a Tere, veïns de Vallibona i artifex de La Carbonera, perquè, a més d'una bona cuina, tenen un gran cor. 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.