Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

Conferència i sopar solidari contra el cáncer a Vilafamés

Un centenar de persones han participat en el tradicional sopar solidari organitzat per la junta local de l'Associació Contra el Càncer (AECC) de Vilafamés, amb l'objectiu de concienciar a la societat i de recaptar diners per a destinar-los a la lluita contra esta malaltia i a la investigació

Una iniciativa, que ha estat precedida per una conferència sobre la importància de l'alimentació per a tindre una vida saludable, a càrrec de la psicòloga Lina Rebolo. L'experta ha fet referència al Codi Europeu contra el Càncer, que fixa una dotzena de mesures per a la prevenció de la malaltia i promoció d'hàbits saludables i un estil que vida que fomenta el benestar de la població.

Aquest acte solidari ve repetint-se a Vilafamés des de fa 8 anys i cada vegada té més bona acollida entre el veïnat. Durant el sopar s'han sortejat entre els assistents 125 regals aportats per altres tantes empreses, institucions, establiments i particulars que contribueixen a estimular la participació.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.