Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme
Fruit del nou conveni entre apicultors i l’Ajuntament es destinen 48 quilos de mel a Creu Roja

Fruit del nou conveni entre apicultors i l’Ajuntament es destinen 48 quilos de mel a Creu Roja

Aquesta donació s'ha fet pels apicultors, a canvi de la cessió gratuïta d'alguns espais municipals per a la instal·lació de ruscs

Aquest 6 de juny el regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Jordi Moliner, va lliurar a Creu Roja Vinaròs, un total de 48 quilos de mel per al banc d'aliments d'aquesta organització no governamental. Aquesta mel ha estat oferta pels apicultors Chema P. D. i Rafael C.M., dins del nou conveni de col·laboració signat amb l’Ajuntament i com a compensació per la cessió gratuïta d'alguns espais municipals per a la instal·lació temporal de ruscs. "Creiem que és una iniciativa bona en un doble sentit: d'una banda contribuïm a la conservació de les abelles i del nostre ecosistema; per un altre amb aquesta donació a Creu Roja s'ajuda a aquelles famílies amb dificultats econòmiques i en risc d'exclusió ", ha assenyalat Moliner.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.