Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

Col·lectius de Benicarló impulsen la I Marxa per l'Adopció

La Penya la Pinya i el Refugi Soscan s'alien per aconseguir més adopcions i més recursos en la I Marxa per l’Adopció

Els 10 euros de la inscripció i adquisició de la samarreta commemorativa estaran dirigits al refugi 

alícia coscollano

Gràcies a la proposta de Penya La Pinya i a la implicació i constància dels voluntaris del Refugi Soscan Benicarló, ahir diumenge i amb temperatures totalment estivals es desenvolupava la I Marxa per l’Adopció. L'esdeveniment va omplir de gossos i de les seues “famílies humanes” –aproximadament 140 -, la plaça de la Constitució partir de les 10 del matí. La font de la cèntrica plaça, de fet, era visitada per alguns dels cans per poder refrescar-se, atès que els termòmetres seguien en augment al moment d'iniciar-se la caminada amb els “peluts”. Uns recipients plens d'aigua perquè els gossos poguessin beure i refrescar-se abans i després de l'esdeveniment eren instal·lats en un lateral de la plaça, a més d'un estand amb productes destinats a recol·lectar fons. Els gossos del refugi van ser en gran part els protagonistes de la marxa, amb el seu mocador roig, perquè van participar molt activament en l'esdeveniment i van tenir l'oportunitat de poder sociabilitzar-se durant tot el matí. 

Des de la Penya la Pinya ja anunciaven dies abans la importància d'adoptar en protectores en comptes de comprar. El 25 de març els integrants de la penya ja van pujar al refugi per visitar les instal·lacions, un moment en el qual van poder comprovar el treball que es realitza en el refugi. “intentem conscienciar a la gent amb aquest esdeveniment, per recaptar també tots els diners possibles i que els gossos puguin viure en millors condicions. Així, els 10 euros de la inscripció i adquisició de la samarreta commemorativa estaran dirigits al refugi.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.