Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

Peníscola celebrará el 10 de juny la VII edició del 'Tribal Fest'

Aquest any el festival de dansa tribal que organitza l'Assoc. Cultural Ménades de Irta està inspirat en l'antiga Grècia i comptarà amb les millors ballarines d'aquesta disciplina de l'estat

L'espectacle és benèfic i les seves entrades estan ja a la venda a 7€, a benefici de AFANIAD, entitat de Vinaròs que treballa amb persones amb diversitat funcional i autisme


Amb el mes de juny arriba a la Ciutat en el Mar una de les cites obligades per als amants de la dansa, i molt especialment, per als afeccionats a la dansa tribal, una manifestació més contemporània de la dansa del ventre.
Aquest any, que ja és el setè, l'espectacle tindrà lloc al Parc d'Artilleria del Castell de Peníscola, se celebrarà el dia 10 i estarà inspirat en l'Antiga Grècia.
Ruth Castell, Presidenta de l'Assoc. Ménades de Irta, organitzadora del festival, ha destacat "l'assistència de les millors professionals en aquesta modalitat de dansa de tot el país, que s'inspiraran per als seus balls en personatges mitològics".
A més, també participaran sòcies de l'entitat que reben classes de dansa tribal i mostraran els seus progressos amb la seva participació entre les 15 actuacions previstes.

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola ha apostat per aquest esdeveniment i reforçat la seva participació amb la signatura d'un conveni de col·laboració que permetrà que el festival ampliï aquest any la seva programació incloent interessants novetats.
Entre aquestes, destaca la celebració d'una Pompa protagonitzada per Dioniso, el Déu del Vi; la inclusió d'un Ritual Minoico, música en directe i recitals de poesia clàssica.
Participaran de les activitats professors de diverses universitats del país de grec i de llatí; i les principals ballarines impartiran 16 hores de tallers formatius.
Ruth Castell ha convidat als alumnes i professors dels instituts de la zona a participar de l'esdeveniment, per les seves constants referències a l'època clàssica.

El Tribal Fest serà, un any més, benèfic, i en aquesta ocasió serà l'entitat AFANIAD de Vinaròs la beneficiària, associació que treballa amb persones amb diversitat funcional i autisme.
L'alcalde, Andrés Martínez, ha felicitat a l'organització i animat a la participació.

Compra d'entrades:

La venda anticipada ha començat avui mateix en en centre de ioga Dipa de Vinaròs, el Centre JBosch, en Beniacarló; el bar La Barca a Peníscola o Esports Clavilla també a Peníscola; a més d'a través del correu electrònic menadesdeirta@gmail, i el mateix dia en la taquilla del Castillo. L'aforament és limitat i s'ha completat en les anteriors edicions. També hi ha entrades de fila 0 per no assistents que vulguin col·laborar amb l'entitat beneficiària de l'acció solidària.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.