Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme
Morella comença la campanya solidària de recollida de roba

Morella comença la campanya solidària de recollida de roba

Morella ha començat la campanya de recollida de roba solidària. Els veïns i veïnes poden portar les peces de roba que vulguen donar a la Llotja de l'ajuntament entre avui i el dilluns 22 de maig en l'horari d'oficina, de 8.00 a 15.00 hores

Aquesta acció busca igualar les anteriors i recollir uns 1.500 quilos de roba durant la setmana amb la participació de totes les morellanes i morellans

La regidora de Benestar Social i Solidaritat, Malú Blasco, ha fet una crida "a participar una edició més d'aquesta campanya de recollida de roba que tots els anys té molta acceptació i participació de la gent". Aquesta recollida és ja una tradició entre els veïns i veïnes de Morella que es s'ha realitzat a maig durant molts anys. Així, Malú ha destacat que "la roba s'entregarà a la fundació Tots Units de Vila-real i aquesta s'encarrega de triar i separar les peces de roba per talles i la seua posterior distribució. D'aquesta manera, la roba es distribueix de la forma més eficient entre els que la necessiten".

La recollida de roba sol ser un èxit a la localitat junt amb la recollida de taps i el banc d'aliments. Durant aquesta setmana Morella aconsegueix entre 1.000 i 2.000 quilos de roba per a donar i durant tot l'any es poden portar aliments o taps de plàstic de les diferents accions que es porten a terme. Així, els taps de PVC es poden portar a l'ajuntament on es poden dipositar. Pel que fa al banc d'aliments, hi ha diversos punts als comerços de Morella on es poden portar els productes. La Creu roja rep aquests i s'encarrega de classificar-los i repartir-los.
 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.