Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme
Cap de setmana solidari a Vilafranca

Cap de setmana solidari a Vilafranca

La solidaritat i el coneixement d'altres cultures serà l'eix de la programació d'aquest cap de setmana a Vilafranca
 
Avui dissabte a les 12h arribava una nova edició de les activitats que s'organitzen en colaboració amb el projecte "Un puente entre Vilafranca y Nicaragua"
 
Amb la col·laboració del col·legi Don Blasco de Alagón, l'IES, l'alberg La Parreta i l'Ajuntament tindrà lloc un taller contacontes titulat "descobrim el món a 4 potes".
 
D'altra banda diumenge dia 7 Vilafranca viurà una singular ruta. Serà solidària i literària. L'assemblea d'ajuda als refugiats i refugiades de Vilafranca i el Centre Excursionista de Vilafranca han organitzat una marxa solidària pel terme de la localitat. El guia serà Félix Edo Tena, autor de la novel·la "El guardià de les Trufes". L'autor portarà als excursionistes pel Camí Real, la Canaleta, el Picaio, l'Avenc del Picaio, el Corral del Malladar, la Roca del Migdia, els refugis dels "maquis" i el Mas del Pinar. El recorregut serà de 12 quilòmetres. Els participants podran realitzar una aportació voluntària de 5€ per a ajudar als refugiats.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.