Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

Benicarló impulsa el voluntariat social amb la Mostra d'Entitats

La Mostra d'Entitats es desenvolupava aquest matí de diumenge 2 d'abril de 10.00 a 14.00 hores a la plaça de Sant Bertomeu de Benicarló centrant la seva temàtica en el voluntariat i el treball que duen a terme, gairebé sempre callat, invisible però fonamental, en favor de la societat. La Mostra, que s'havia previst pel 18 desembre, es va posposar a conseqüència de les condicions climatològiques. El projecte es va recuperar posteriorment amb més força i amb el convenciment que tots aquells que treballen en tasques de voluntariat “formen un gran equip d'herois i heroïnes”. De fet, així se'ls ha cridat en diferents panells exposats en llocs cèntrics de la localitat sota el lema "Veuen a conèixer als herois i heroïnes de Benicarló".

La Mostra també s'ha plantejat com a objectiu potenciar que les associacions es coneguen entre si per crear un espai de comunicació que permeta treballar en projectes conjunts, així com convertir-se en un aparador visible que aconsegueixi que molts més benicarlandos se sumen al voluntariat.
El programa ha inclós diferents àmbits del treball social, com el dedicat a la gent gran, infància, diversitat funcional, salut o emergència social. També s'han programat tallers -com a ioga, cort de cabells o artesania-, exposicions, activitats lúdiques per a nens i majors i debats en format micro-conversa.

 

fotos: J.G.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.