Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme
El voluntariat serà el protagonista de la Mostra d'Entitats Socials a Benicarló

El voluntariat serà el protagonista de la Mostra d'Entitats Socials a Benicarló

Amb el lema ‘Veniu a conèixer els herois de Benicarló’, la Mostra d'Entitats Socials que tindrà lloc diumenge 2 d'abril a la plaça de Sant Bertomeu brindarà tot el protagonisme als voluntaris

 La Mostra persegueix convertir-se en un espai de trobada i convivència a fi de difondre el treball del voluntariat i consolidar una xarxa de relacions i comunicació entre les entitats

Així ho explicava ahir l'edil de Benestar Social, Marta Escudero, qui presentava la Mostra d'Entitats Socials, que centrarà la temàtica en aquest voluntariat i el treball, “quasi sempre callat, invisible però fonamental”, que desenvolupen en favor de la societat. La mostra s'havia previst al principi pel 18 desembre, però es va posposar a conseqüència de les tempestes i les condicions climatològiques que van impedir dur-la a terme en aquella jornada. El projecte torna ara amb més força i amb el convenciment que tots aquells que treballen en tasques de voluntariat “formen un gran equip d'herois i heroïnes”, com els qualificava l'edil.
Escuder indicava que la Mostra també es planteja l'objectiu de potenciar que les associacions es coneguin entre si per crear un espai de comunicació que permeti treballar en projectes conjunts. L'edil ha apuntat que la Mostra “afavorirà espais de trobada que incrementaran el coneixement entre els voluntaris que integren les associacions, i això serà beneficiós per als projectes en curs i els que estan gestant-se”. La Mostra d'Entitats Socials vol ser també un aparador visible que faci que molts més benicarlandos se sumen a les tasques de voluntariat.

La proposta tindrà lloc el diumenge 2 d'abril de 10.00 a 14.00 hores a la plaça de Sant Bertomeu. El programa inclou diferents àmbits del treball social, com el dedicat a la gent gran, infància, diversitat funcional, salut o emergència social. També hi haurà tallers -com a ioga, cort de cabells o artesania-, exposicions, activitats lúdiques per a nens i majors i debats en format micro-conversa. Les activitats es tancaran amb una actuació del cantautor Antonio Ruiz.

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.