Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme
V edició de la Marxa en bici Antifracking

V edició de la Marxa en bici Antifracking

Continuen els preparatius de la 5a marxa en bici contra el fracking, que se celebrarà del 22 al 24 d'abril a la província de Castelló. L'associació AMA i la PAF organitzen un any més aquesta ruta cicloturista per donar visibilitat i demanar que es denegen els projectes d'investigació d'hidrocarburs a l'empresa Montero Energy.

El punt de partida d'aquesta edició serà el municipi de Vistabella, on se celebrarà una etapa circular passant per Puertomingalvo, l'endemà els participants recorreran Xodos, Atzeneta, La Barona, Vall d'Alba i faran nit a Benlloch. I l'última jornada finalitzarà com sempre a Castelló, després de creuar el paratge del Desert de les Palmes.

Aquest any el crit serà doble, #nifracking #niconvencionals, després d'haver contactat amb el departament d'Energia del Ministeri d'Indústria, la PAF ha pogut constatar que el projecte Àries 2, que es creia extingit, continua vigent i afecta els municipis alacantins de Pinós, Villena, Elda, Petrer, Novelda, Asp i Crevillent.

Aquesta edició també comptarà amb la col·laboració dels següents col·lectius: Iaioflautes, Castelló en Bici, Ecologistes en Acció, Amics de Palanques, la Plataforma x1 Nou Model Energètic i la Campanya No TTIP Comarques de Castelló. A fi d'aquesta 5a edició, seran més de 800 quilòmetres i uns 60 municipis de les comarques dels Ports i el Maestrat recorreguts a cop de pedal combinant activitats lúdiques i reivindicatives.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.