Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme
Els voluntaris del Menjador Social de Benicarló tanquen l'any amb un berenar de germanor

Els voluntaris del Menjador Social de Benicarló tanquen l'any amb un berenar de germanor

Els voluntaris que treballen en el Menjador Social de Benicarló han celebrat el Nadal amb un berenar de germanor. Durant aquestes festes, el Menjador ha mantingut l'horari habitual i ha elaborat menús especials per al dia de Nadal i la nit de Cap d'Any

Les dependències de l'antiga Escola de la Mar Irta han acollit el berenar de germanor que els voluntaris que treballen durant tot l'any en el Menjador Social han organitzat per tancar l'any. El Menjador, que ara mateix dóna servei a 40 usuaris, ha mantingut el seu horari habitual durant totes les festes de Nadal i ha elaborat menús especials per al dia de Nadal i la nit de Cap d'Any, amb l'objectiu que en aquestes dates tan especials, les persones que no puguen compartir-les amb els seus familiars, puguen fer-ho en un entorn proper i en companyia.

La regidora que coordina el Menjador Social, Filo Agut, ha aprofitat la trobada per entregar un nou equipament als voluntaris i agrair-los «la seua generositat i el treball admirable que estan realitzant des de fa anys».

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.