Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

Un Nadal solidari a Benicarló

Tres col·lectius socials s’uneixen per a una finalitat en comú: els nens refugiats dels camps sirians, el recapte de productes de primera necessitat i els gossos abandonats

Entre altres actes reivindicatius i solidaris que es viuen durant el Nadal a Benicarló, aquest any ens hem aturat a la plaça Constitució, on aquest matí tenia lloc la venda de productes amb fins recaptatoris per a ser destinats a diferents finalitats.

A un dels estands hem trobat la gent de Soscan, que repeteix experiència amb la venda de fanalets que l’any passat ja va ser tot un èxit i que, al voltant de les 19:30 d'aqeusta tarda, seran alliberant amb les petites llums interiors il·luminant el cel benicarlando per aquells “que no tenen veu”, com ens ha explicat la presidenta del col·lectiu Gemma Sánchez Valderrama. 

D’altra banda, la Penya XQSI ha organitzat novament la seua iniciativa IV Pequerrecollida Solidària, amb l’objectiu d’aconseguir productes de primera necessitat dirigits a la infantesa.

Dins de a proposta de la Penya, ha quedat integrada la presentació social d’un nou col·lectiu ‘Castelló amb els refugiats’, que pretén recaptar recursos per a ser destinats als camps de refugiats sirians que estan ubicats a Grècia. Les components, tres mestres, dos procedents de Castelló i una benicarlada, tenen com objectiu viatjar als camps per tal de traslladar el recaptat, que bàsicament són productes adreçats a la infantesa.   

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.