Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme
Els veterans del Vinaròs CF disputaran dos partits a benefici de CREIXEM

Els veterans del Vinaròs CF disputaran dos partits a benefici de CREIXEM

L’Ajuntament de Vinaròs dóna suport a esta iniciativa, que es durà a terme el divendres 16 i el diumenge 18 de desembre

El proper divendres 16 de desembre, a les 20:00 hores, i el diumenge 18 de desembre, a les 12:00 hores, es disputaran a la Ciutat Esportiva de Vinaròs, dos partits de futbol a benefici del Centre de Desenvolupament Infantil Creixem. La regidora d'Esports, Begoña López, ha presentat aquesta iniciativa dels Veterans del Vinaròs CF, la qual un any més tornarà a repetir-se a la localitat. "Gràcies al treball de la brigada municipal de l'Ajuntament, al personal del Consell Municipal d'Esports i a tots els col·laboradors que fan possible un projecte tan bonic", ha expressat López.  Pedro García, capità dels veterans, ha explicat que divendres 16 jugaran per primera vegada contra els veterans del Villa-real CF i el diumenge amb la Selecció de Veterans Comarcal. En finalitzar esta última trobada hi haurà una fideuà popular.  L'entrada per a tots dos partits tindrà un cost de 5 euros, que seran lliurats com a donatiu a CREIXEM. Aquestes podran adquirir-se a la Ciutat Esportiva els mateixos dies de l'esdeveniment i també en els locals col·laboradors de la localitat.  Per la seva banda, Cristina Sarciat, responsable de CREIXEM, ha animat a tots a assistir a l'esdeveniment i ha agraït per endavant a totes les persones que aniran, ja que amb aquesta acció ajudaran als més de 30 xiquets i xiquetes que atén el centre.  

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.