Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

Concentració antitaurina a Vinaròs

Com succeeix en els últims anys, integrants d’un grup antitaurí es van concentrar davant la plaça de bous de Vinaròs el dia de la cursa de Fira i Festes

Les protestes eren, a banda de mostrar amb la seua presencia el rebuig que un cada vegada més gran sector de la societat sent per aquestes practiques formar part d’una jornada contra el maltracte animal que també contenia altres iniciatives, com un concert animalista que sota la pancarta Vinaròs Antitaurina tenia lloc a l’Àgora del passeig de Colom i estands vinculats al món animalista. El col·lectiu animalista que defensa el dret dels animals a la nostra comarca sol manifestar-se en dies en que la plaça de bous acull una “corrida”, i a més són els impulsors de les fires veganes que han tingut a Vinaròs els últims dos anys.  Respecte per l’entorn i respecte per els éssers amb els quals compartim viatge són un dels lemes que defensa el moviment que a Vinaròs ja compta amb adeptes, no sols de la localitat, sinó també dels pobles veïns.

Després de la concentració, el grup va manifestar-se pels carrers de Vinaròs fins l’Àgora, lloc del concert. 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.