Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme
Entrevista audiovisual.

Entrevista audiovisual. "El Front Benicarló, un espai humà"

La Calamanda ha invitat a tres dels integrants del Front Benicarló, Clara Ferrer, Pere Ferrer i Albert Rodríguez, per tal que ens traslladen els objectius del col·lectiu, al qual defineixen com “un espai humà” dins de l’entramat de entitats i associacions de la localitat

alícia coscollano

 

El Front Benicarló es distingeix per organitzar xerrades informatives i formatives, com l’Or dels Valencians, i per impulsar mesures cíviques com les Bicifestacions, entre altres activitats que al llarg de l’any ofereixen una agenda alternativa plena de creativitat.

Aquest dia 30 han programat la segona “volta” dels Afers Locals, amb els representants de cada partit polític que ja estan duent a terme tasques dins de l’Ajuntament de Benicarló. L’anterior Afers Locals va tenir lloc abans de les eleccions, amb tots els candidats que es presentaven per part de cada partit. Aquest segon Afers promourà més el debat entre els representants polítics i permetrà també que el públic puga adreçar-se als polítics d’una manera directa, impulsant així una de les finalitats del col·lectiu, que és promoure la participació ciutadana i l’interès per el teixit social en els esdeveniments i projectes que l’incumbeixen a nivell local.   

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.