Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme
L’Ajuntament de Benicarló agraeix amb un dinar la tasca desinteressada de les persones voluntàries del Menjador Social

L’Ajuntament de Benicarló agraeix amb un dinar la tasca desinteressada de les persones voluntàries del Menjador Social

L’Ajuntament de Benicarló ha volgut reconéixer amb un dinar de germanor la tasca desinteressada de les persones voluntàries del Menjador Social

 Amb aquesta jornada de convivència se'ls ha transmés l’agraïment en nom de tota la ciutat per la col·laboració que han prestat al programa al llarg dels seus vuit anys d’existència. El seu treball és una mostra més del valor del voluntariat no només per dur a terme projectes bàsics en moments determinats, com en el cas del Menjador Social, sinó també per treballar valors fonamentals per a una societat, com la solidaritat, la cooperació o el compromís.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.