Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

Benicarló comença 'Bategant resistències' amb Pride (Orgull)

Com altres pel·lícules, trobem l'exemple en la magistral 'La trilogia de Nova York', basada en el llibre de Paul Auster, apropa a nivell de pell afectes, desitjos i problemes del col·lectiu tant humans i comuns, evidentment, com els de la resta

 

El Magatzem de la Mar va acollir ahir a la tarda l'inici de les jornades 'Bategant resistències' amb una primera proposta, la projecció de la pel·lícula Pride (Orgull). Dirigida per Matthew Warchus, amb un guió d'Stephen Beresford, es basa en fets reals situats l'any 1984, en l'etapa de Margaret Thatcher i la lluita minera que troba, en un món aparentment antagònic al miner, el dels activistes pels drets del col·lectiu LGBT, un suport que els permetrà avançar en les seues reivindicacions, perque, finalment, es tracten de col·lectius menyspreats pel sistema imperant. D'aquesta manera, amb una unió simbolitzada per un antic estendard miner amb dos mans agafades en se nyal d'crod, l'història de cadascun dels protagonistes yroba el seu decurs vital. Al final de la pel·lícula s'ofereix un apunt del destí real dels diferents protagonistes dels dos mons, tant de l'àmbit miner com del col·lectiu LGBT. Com altres pel·lícules, trobem l'exemple en la magistral La trilogia de Nova York, basada en el llibre de Paul Auster, apropa a nivell de pell afectes, desitjos i problemes del col·lectiu tant humans i comuns, evidentment, com els de la resta.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.