Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

El Mercat de Vinaròs oferirà dijous una fideuada solidària en benefici de l'entitat "Rescata2"

Per tan sols 2€ els veïns podran aconseguir una ració de fideus, al mateix temps que contribuiran amb els programes d'inserció social que desenvolupa l'entitat

 Aquest dijous els veïns que s'apropen fins al Mercat Municipal podran gaudir d'una bona ració de fideuada gràcies la iniciativa de l'Associació de Venedors, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç i Consum, encapçalada per Domènec Fontanet.

Després de l'èxit de l'any passat, enguany es tornarà a repetir amb l'objectiu de seguir recaptant fons perquè l'entitat "Rescata2" continue desenvolupant programes d'inserció social per a les dones desprotegides. El seu representant, Samuel Verge, ha explicat que "sobretot s'ofereix suport psicològic i una vivenda d'acollida per a les veïnes que es troben en risc d'exclusió social". Segons ha afegit amb la recaptació s'aconsegueixi es podran seguir desenvolupant programes d'inserció a Vinaròs.

Per la seua banda, el regidor Domènec Fontanet, agraïa la col·laboració desinteressada de la família Carril, que serà l'encarregada de cuinar les més de 500 racions de fideus que es repartiran dijous. Pel que fa als tiquets, ha indicat que ja es poden aconseguir a les paradetes del Mercat Municipal per tan sols 2€.  

Per acabar, el regidor animava a tots els veïns a apropar-se dijous fins al Mercat Municipal per gaudir d'una bona ració de fideuada, que estarà elaborada amb el millors productes de proximitat de les paradetes, al mateix temps que col·laboraran amb l'entitat social "Rescata2".

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.