Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

La plataforma veïnal per l’AP-7 GRATUÏTA JA! participa en una concentració a València

Ahir la plataforma veïnal per l’AP-7 GRATUÏTA JA!, formada per associacions de veïns de les comarques del Baix Maestrat, Montsià i Baix Ebre es van desplaçar a València a la convocatòria de la Confederació d’Associacions de Veïns (CAVE-COVA) per fer una concentració a la porta de la Delegació del Govern

 

 Convocava també la Federació de Municipis i Províncies. També han estat a la concentració veïns vinguts d’arreu del País Valencià, veïns de pobles pels quals passa l’AP-7. Veïns afectats com nosaltres i que hem de pagar o sofrir una via alternativa sempre carregada de tràfic.

S’ha llegit un manifest per demanar la gratuïtat de la dita autopista i la reversió a pública de la seua gestió i s’han fet parlaments  dient que no volem pagar més ni tampoc volem cap impost més (vinyeta) per anar lliurement per aquesta autopista. Que el 31 de desembre de 2019 siga el darrer dia que s’haja de pagar. Afirmaren que els veïns, tots, són els sofridors i pagadors alhora que també víctimes per no tenir una via ràpida i gratuïta que vertebre tot el nostre territori. Per una AP-7 GRATUÏTA JA!, seguiran en la lluita.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.